AKTIVNOSTI INFO CENTRA

Ovdje možete pratiti aktivnosti Lokalnog info centra Brač. Pozvani ste predložiti nove aktivnosti koje bi željeli da se ostvare, ali i kreirati i sudjelovati u izvedbi postojećih!

PROJEKCIJA CRTIĆA "PROFESSOR BALTHAZAR"

KADA: 28.10. u 18h

GDJE: Trg sv. Jeronima 1, Pučišća

Pogledajte fotografije u GALERIJI!

KREATIVNA RADIONICA // NOĆ VJEŠTICA

KADA: ČETVRTAK, 30.10. u 17h

Pogledajte GALERIJU!

PROŠLI DOGAĐAJI I AKTIVNOSTI

FOTOGRAFIRANJE ZA DOKUMENTE

KADA: UTORAK // 25.11. // 16-18h

GDJE: Trg sv. Jeronima 1, Pučišća

Pogledajte fotografije u GALERIJI!

RADIONICE VRŠNJAČKE POMOĆI

U suradnji s Ligom za prevenciju ovisnosti iz Splita, organiziramo ciklus radionica za srednjoškolce u srednjoj školi u Supetru-

KADA: ciklus radionica

GDJE: Supetar

I JEDNA POGREŠKA JE RIZIČNA!

U suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo LIC Brač organizira javnu tribinu o AIDS-u.

KADA: 18.12.2014. // 17:45

GDJE: Vijećnica grada Supetra

FILMSKE VEČERI @KINO PUČIŠĆA

Dragi Pučišćani, četvrtak postaje filmski dan! :) Ulaz za sve projekcije je BESPLATAN! Ponesite kokice ;)

KADA: četvrtkom // 20h

GDJE: Kino u Pučišćima

AUTOŠKOLA BRUNO // PUČIŠĆA

Ukoliko se formira dovoljno velika grupa, Autoškola Bruno iz Supetra, organizirat će nastavu i u Pučišćima, u terminima koji odgovaraju polaznicima!

CIJENA: 6.200,00 kn

Prijave putem maila

info.centar.brac@gmail.com!

KNJIŽEVNI KLUB

Petkom u 18h, družimo se u sklopu našeg putujućeg književnog kluba! Pratite našu stranicu da saznate kad smo u vašem mjestu! ;))

KADA: petkom // u 18h

GDJE: Knjižnica u Pučišćima

BESPLATAN PREGLEG SLUHA

U suradnji s tvrtkom Bontech, LIC Brač organizirap je nekoliko besplatnih pregleda sluha!

GDJE: Pražnica, Gornji Humac, Postira, Bol, Pučišća

POSTANI ŠAH MAJSTOR/ICA!

Pridružite nam se svakog utorka na šahovskim druženjima! Hvala profesoru Matkoviću i šahovskom klubu Pučišća na ustupljenom prostoru i opremi!

KADA: utorkom // 20h

GDJE: Trg pred pučiškom crkvom

VOZIM TE, VOZIŠ ME! // BRAČ

Kao i u drugim sličnim grupama, poanta ove jest povezati one koji nude prijevoz s onima kojima prijevoz treba.

Ako putujete iz jednog mjesta u drugo, a imate slobodnog mjesta u autu/na motoru/na magarcu/u trokolici itd., objavite i "pokupite" još jednog ili nekoliko suputnika!

USKOČITE U GRUPU!

KVIZ ZNANJA PETKOM

Na prvoj kviz večeri sudjelovalo je sedam ekipa sa po tri člana! Pridužite nam se i ovaj petak u caffe baru Ko-To,na šestom izdanju kviza!

KADA: petkom u 20h

GDJE: Ko-To, Pučišća

MITSKA BIĆA PUČKE PREDAJE

LIC BRAČ u suradnji s udrugom etnologa i antropologa organizira ciklus predavanja "Antropologija za početnike" kojom se nastoje približiti teme kojima se ovi znanstvnici bave, široj populaciji.

KADA: 19.4.  u 17h

GDJE: Pučišća, dvorana Porat

NOĆ KNJIGE U SELCIMA

LIC BRAČ u suradnji s knjižnicom u Selcima organizira zanimljive aktivnosti povodom Noći knjige. Pratite nas za više informacija!

KADA: 23.4., 18-1h

GDJE: SELCA // Knjižnica

BUDI NEOVISAN! // PUČIŠĆA

LIC Brač u suradnji s Ligom za prevenciju ovisnosti iz Splita organizira radionicu o ilegalnim drogama. Kroz kvizove, puzzle i druge zanimljive tehnike podučavanja, sudionici će se upoznati sa štetnim djelovanjem droga.

KADA: 18.5. // 14h

GDJE: Dvorana Porat, Pučišća

RADIONICA KREATIVNOG PISANJA

Radionicu drži novinarka Slobodne Dalmacije, a namijenjena je svima zainteresiranima za pisanje kratkih priča.

KADA: 15.4. // 16h

GDJE: Ured LIC.a Brač

OSNOVE GRAFIČKOG DIZAJNA

Povodom svjetskog dana grafičkog dizajna, LIC Brač organizira kratku radionicu o osnovama grafičkog dizajna. Radionica je besplatna!

KADA: 27.4. // u 18h

GDJE: Prizemlje općine Pučišća

IZRADA OSOBNIH ISKAZNICA // PUČIŠĆA

Policijska uprava organizira izradu osobnih iskaznica u prostorijama Lokalnog info centra Brač, u srijedu 29.4., s početkom u 8 sati.

Molimo sve koji imaju nevažeće iskaznice da iskoriste ovu priliku!

KADA: 29.4., od 8 do 12h

GDJE: Ured LIC-a Brač

POTENCIJALI ETNOTURIZMA // SELCA

LIC Brač u suradnji s udrugom ANTROPOP organizira ciklus predavanja "Antropologija za početnike", a prvo predavanje održat će se u Selcima, pod naslovom "Potencijali etnoturizma".

KADA: 12.3. // 18h

GDJE: Knjižnica u Selcima

POSUDI BALUN!

Zahvaljujući financijskoj potpori općine Pučišća, USSOB je nabavio nekoliko sportskih rekvizita, a u planu je i daljnja nabava. Lopte možete besplatno posuditi svaki radni dan, a vikendom po dogovoru!

KADA: svaki radni dan

GDJE: prizemlje općine Pučišća

POTENCIJALI ETNOTURIZMA // BOL

LIC Brač u suradnji s udrugom ANTROPOP organizira ciklus predavanja "Antropologija za početnike", a četvrto predavanje održat će se u Bolu, pod naslovom "Potencijali etnoturizma".

KADA: 5.5. // 19h

GDJE: Dom kulture BOL

SASTANAK POVODOM ŠAHOVSKOG TURNIRA!

U četvrtak se, u terminu šahovskih druženja, organizira sastanak svih zainteresiranih za održavanje i organiziranje šahovskog turnira.

KADA: 28.5. // 18h

GDJE: Prizemlje zgrade općine Pučišća

(Šahovski klub Pučišća)

RADIONICA STRIPA

Besplatna radionica stripa, pod vodstvom mladom, samostalnog umjetnika Erika Lončara. Radionica traje 5 sati svaki dan, a rezultirat će tiskanim stripovima, izložbom i filmskom večeri!

KADA: 29.6.-1.7.

GDJE: Pučišća, Šahovski klub

FILMSKA PRIČA U PUČIŠĆIMA

U ugodnoj i nasmijanoj atmosferi, uz kavu, čaj i sokove, a i pokoje grickalice, učili smo što je storyboard, kako nastaje, čemu služi, kako iz njega nastaju kadrovi, scene i film, kako držati kameru, reflektor i mikrofon, što je pravilo rampe, kako redatelji koriste različite boje i još mnogo toga! ;)

KADA: 26.7.-28.7.

GDJE: prizemlje općine Pučišća

HUMANITARNI MALONOGOMETNI TURNIR

4 ekipe. 4 legendarna trenera. Najbolje što pučiška malonogometna scena može ponuditi. Najbolji pučiški igrači ulaze u bubanj te se nasumično vade ekipe. Turnir počinje u subotu 20 h

KADA: 10.-11.7.

GDJE: IGRALIŠTE, Pučišća

KAKO SU LJUBOVALI NAŠI STARI

U suradnji s udrugom ANTROPOP, organiziramo još jedno zanimljivo predavanje, ovog puta o ljubavnim običajima naših predaka!

KADA: 17.7.

GDJE: Dvorana Porat, Pučišća

TRIATLON TRANS PUČIŠĆA

Pridružili smo se organizaciji drugog pučiškog triatlona. Prijave se primaju u uredu TZ Pučišća, svaki radni dan, pa i na dan samog triatlona.

KADA: 25.7., od 17.30

GDJE: Pučišća

HUMANITARNA ZABAVA ZA BRAČKE PUPOLJKE

Pridružili smo se organizaciji humanitarne zabave za udrugu Brački pupoljci.

KADA: 4.8.

GDJE: Pučišća, Mahrinac

TURNIR U BADMINTONU

U suradnji s općinom Nerežišća, organiziramo turnir u badmintonu. Ždrijeb je 7.8., u 19h, u Nerežišćima.

KADA: 7.8.

GDJE: Nerežišća